Menu icon
loggo

En liten inblick i vardagen hos oss där varje kund och uppdrag är unikt. Vi är glada över att få följa med på resan och vara en del av lösningen.

Provbygge med Dohrns - Catwalk inför Copenhagen fashion week

När vår kund DOHRNS Exhibitions & Events behövde provbygga sin catwalk inför en stor modevisning, blev vår projektyta den perfekta lösningen. Med våra flexibla och välutrustade lokaler kunde vi snabbt anpassa utrymmet för att möta deras specifika behov. Vi njöt av att få se visionen komma till liv och att vi fick vara med på resan!

Provbygge med Dohrns - Catwalk inför Copenhagen fashion week

Prodrep i studion med Bolaget

Ett av Sveriges mest högaktuella och energiska band, Bolaget, lyckades skapa en imponerande miljö i vår studio! Vi fick följa med på resan från uppbyggnad, rep och sedan vidare med lasset till Malmö Arena för stor show.

Prodrep i studion med Bolaget

Turné med Riksteatern

I Hallunda, en söderförort till Stockholm, huserar Riksteatern. I ett specialbyggt hus skapas ett tjugotal teaterföreställningar varje år. Förutom ett sexvåningshus med alla olika former av administratörer och konstnärliga ledare, finns en teaterverkstad med snickeri, ljus- och ljudförråd, kostymförråd och sex olika scener. Och alla föreställningar som produceras rullar sedan runt i Sverige.

Turné med Riksteatern

Europaturné med
 Cirkus Cirkör

"Cirkus Cirkörs "Limits" är en cirkusföreställning av högsta kvalitet"

skriver Expressen om “Limits” från Cirkus Cirkör. Vi är ute på vägarna med den hyllade föreställningen, från London vidare ut i Europa.

Europaturné med
 Cirkus Cirkör

Göteborgs Symfoniker

Det blev stående ovationer efter att Göteborgs Symfoniker bjudit på konsert i Vara konserthus. Daniel Arnesson, scenchef, berättar: – Det är fantastiskt kul att få vara en del i att arrangera konserter med både klassiska och moderna musikstycken. Genom att turnera både inom Sverige och internationellt tillgängliggör vi musiken för många olika människor.

Göteborgs Symfoniker

På turné med Zara Larsson

Zara Larsson är ett av de största namnen på den Europeiska livescenen och en fantastisk publikmagnet runt om i världen. Vi har i åratal haft uppdraget att ta hand om Europaturnéer, transporter för andra gig och lagring.

På turné med Zara Larsson